• Langst lopende webshop (16 jaar)     • 117.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar
 
Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !

De winkel van Tycho Vloeren & Produkten is van dinsdag 20 augustus t/m zondag 26 augustus gesloten,
de webshop blijft open!

Woca Kleurolie test

Woca Kleurolie geeft houten vloeren een prachtige natuurlijke uitstraling. Kleurolie is verkrijgbaar in 12 verschillende  kleuren. De kleurolie kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje.

Het bepalen van de juiste kleur vloer uw vloer of meubel kan soms zeer moeilijk zijn. Soms weet je gewoon niet welke kleur mooi staat in je interieur, of soms heb je een kleur in gedachten maar weet je niet welke kleurolie je hiervoor moet hebben.

Hoewel wij in onze webshop vele verschillende voorbeelden hebben van verschillende kleuren vloerolie en meubelolie, is in het echt uittesten van een kleur nog altijd de beste manier om te bepalen welke producten je moet bestellen voor die ene uitstraling!

Om die reden verkopen bij van al onze producten test blikjes. Deze kleine blikjes van 50 ml bevatten net genoeg om de producten uit te proberen op bijvoorbeeld een extra vloerdeel of de onderkant / achterkant van uw meubelstuk.

Er bevinden zich geen producten in deze categorie.