• Langst lopende webshop (16 jaar)     • 117.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar
 
Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !
 
 

Beitsen

Waterbeits is geschikt voor diverse houtsoorten. Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de waterbeits eerst uit te testen. Houtsoorten zoals beukenhout hebben namelijk speciale behandeling nodig om te voorkomen dat er vlekken ontstaan. Ook blauwzwam of spint vragen speciale gemaakte waterbeits. De waterbeits is voor de rest prima te gebruiken op gangbare houtsoorten zoals eiken, grenen, teak, kersen enz. enz.

Het bepalen van de juiste kleur vloer uw vloer of meubel kan soms zeer moeilijk zijn. Soms weet je gewoon niet welke kleur mooi staat in je interieur, of soms heb je een kleur in gedachten maar weet je niet welke kleurolie je hiervoor moet hebben.

Hoewel wij in onze webshop vele verschillende voorbeelden hebben van verschillende kleuren vloerolie en meubelolie, is in het echt uittesten van een kleur nog altijd de beste manier om te bepalen welke producten je moet bestellen voor die ene uitstraling!

Om die reden verkopen wij van al onze producten test blikjes. Deze kleine blikjes van 50 ml bevatten net genoeg om de producten uit te proberen op bijvoorbeeld een extra vloerdeel of de onderkant / achterkant van uw meubelstuk.

13 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren