• Langst lopende webshop (16 jaar)     • 117.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar
 
Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !
 
 

Test Blikje

Het bepalen van de juiste kleur vloer uw vloer of meubel kan soms zeer moeilijk zijn. Soms weet je gewoon niet welke kleur mooi staat in je interieur, of soms heb je een kleur in gedachten maar weet je niet welke kleurolie je hiervoor moet hebben.

Hoewel wij in onze webshop vele verschillende voorbeelden hebben van verschillende kleuren vloerolie en meubelolie, is in het echt uittesten van een kleur nog altijd de beste manier om te bepalen welke producten je moet bestellen voor die ene uitstraling!

Om die reden verkopen wij van al onze producten test blikjes. Deze kleine blikjes van 50 ml bevatten net genoeg om de producten uit te proberen op bijvoorbeeld een extra vloerdeel of de onderkant / achterkant van uw meubelstuk.

Let op ! U moet uw meubel of vloer altijd nadat u een hardwaxolie kleur heeft aangebracht afwerken met hardwaxolie naturel anders is deze niet goed genoeg beschermd tegen vocht en vuil. Hardwaxolie Naturel doet niets met de uiteindelijke kleur, maar de hardwaxolie kleur samen met de hardwaxolie naturel is de uiteindelijke kleur.


Testblikje houtbeschermingsproducten

 

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren