• Langst lopende webshop (16 jaar)     • 117.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar
 
Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !
 
 

Meubelolie

Meubelolie, hiermee is uw meubelstuk verzekerd tegen de beste bescherming van vuil en vocht.

Meubelolie is bij ons te verkrijgen onder verschillende noemers; wasolie, vloerolie, hardwax en hardwaxolie.

Meubelolie Naturel geeft houten meubelen een zeer warme uitstraling. Hoewel deze naturel uitstraling zeer geliefd is, kan het toch zijn dat u een andere kleur in gedachten heeft.

U kunt een van onze kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur meubel te geven. Hierbij moet u eerst de kleurolie aanbrengen en afwerken met 1 á 2 lagen naturel meubelolie / hardwaxolie als beschermlaag. 

 

Let op ! U moet uw meubel of vloer altijd nadat u een hardwaxolie kleur heeft aangebracht afwerken met hardwaxolie naturel anders is deze niet goed genoeg beschermd tegen vocht en vuil. Hardwaxolie Naturel doet niets met de uiteindelijke kleur, maar de hardwaxolie kleur samen met de hardwaxolie naturel is de uiteindelijke kleur.

Soms is het bepalen van de juiste kleur erg moeilijk. Wij bieden van al onze producten test blikjes aan zodat u thuis de verschillende producten en kleur(en) kunt uitproberen. Mocht uw kleur nog niet bij de test blikjes staan, vul dan de gegevens waarvan uw een test blikje wilt ontvangen in op het contactformulier dan gaan wij deze toevoegen aan het assortiment testblikjes.

Artikelen 1 tot 36 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren