• Langst lopende webshop (16 jaar)     • 117.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar
 
Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !
 
 

Krijtwas & Kalkwas Zwart 370 ml

Krijtwas en Kalkwas Zwart

Meer afbeeldingen

  • Krijtwas en Kalkwas Zwart
€ 7,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Snel overzicht

Blik: 370 ml

(ook verkrijgbaar in de kleuren Wit en Grijs)

Details

Krijtwas en Kalkwas Zwart is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een zwarte uitstraling kan geven.

De Krijtwas & Kalkwas, welke ook wel bekend is als limingwax, is bijenwas die met kalk en donkere pigmenten is aangemaakt. Hierdoor is de kalkwas wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Krijtwas & Kalkwas geeft bijvoorbeeld eikenhout een prachtig lichte uitstraling. Maar de kalkwas kan ook gebruikt worden om een verflaag te bleken. Verflagen in de kleur donkerblauw, antraciet of zwart krijgen door de kalkwas een mooie, bijna zilverachtige Zwartte waas. Met de Krijtwas & Kalkwas kan je bijna alle verfkleuren een mooi zongebleekt of Scandinavisch effect geven.

Samenstelling Krijtwas & Kalkwas: De Krijtwas & Kalkwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Krijtwas & Kalkwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met kalkwas onderhouden worden. Een behandeling met de Krijtwas & Kalkwas zorgt er voor dat uw meubelstuk weer een mooie glans krijgt en laat oppervlakkige krassen en vlekken verdwijnen.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

Extra informatie

Gewicht 1
Levertijd 1 - 2 werkdagen