• Langst lopende webshop (14 jaar)     • 100.000 tevreden klanten     • Fysieke showroom aanwezig     • Concurrende prijzen     • Betrouwbaar

Tycho Vloeren & Produkten is verhuisd met de winkel naar Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur !

Tycho Vloeren Tycho Vloeren Tycho Vloeren Tycho Vloeren Tycho Vloeren Tycho Vloeren

Krijtwas & Kalkwas Grijs 50 ml Test

€ 4,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Snel overzicht

Testblikje: 50 ml

(ook verkrijgbaar in de kleuren Wit en Zwart)

Details

Krijtwas en Kalkwas Grijs is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Grey Wash uitstraling kan geven.

Met de Krijtwas & Kalkwas Grijs kunt u uw meubelen licht grijze uitstraling geven. De Krijt- Kalkwas, welke ook wel bekend is onder de naam limingwax, is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met grijze kalk pigmenten. Door de grijze kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Krijtwas & Kalkwas Grijs geeft het hout een prachtig lichte grijze uitstraling. Ook kan Krijt- Kalkwas Grijs gebruikt worden om een verflaag een grijze accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Kalkwas Grijs een mooie grijze waas.

Samenstelling Krijtwas & Kalkwas: De Krijtwas & Kalkwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Krijtwas & Kalkwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Krijtwas & Kalkwas onderhouden worden. Een behandeling met de Krijtwas & Kalkwas zorgt er voor dat uw meubelstuk weer een mooie glans krijgt en laat oppervlakkige krassen en vlekken verdwijnen.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

 

Extra informatie

Gewicht 0.055
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Vesting Krijtwas en kalkwas Grijs Vesting

Meer afbeeldingen

  • Vesting Krijtwas en kalkwas Grijs Vesting